Uitbreiding Gaia Uitvaartbegeleiding

Sinds 1 juni 2019 is het team van Gaia Uitvaartbegeleiding uitgebreid. 

Monique Doets, 39 jaar heeft bijna 13 jaar voor een zorginstelling gewerkt. Toen Katia Mulder haar vroeg om bij hun te komen werken hoefde ze daar niet over na te denken. 

“Ik heb Katia leren kennen in mei 2016 na het overlijden van mijn moeder. Zij heeft ons de week van het afscheid met veel warmte en liefde begeleidt. Zo kan het dus ook, dacht ik toen. Het was zo totaal anders dan de uitvaart van mijn vader. Ik maakte in de week na het overlijden van mijn moeder regelmatig foto’s van de diverse momenten die we met elkaar als gezin hadden. Ik vond het belangrijk om deze waardevolle herinneringen vast te leggen, zodat ik het later herhaaldelijk terug kon kijken. Het was een belangrijk stuk van mijn rouwverwerking.

Een maand na de uitvaart van mijn moeder, vroeg Katia mij om een uitvaart voor haar te fotograferen en dat deed ik. Ik vond het heel bijzonder om te mogen doen, je komt zo dichtbij een familie die je daarvoor niet kende, maar ze laten je wel toe in iets wat heel privé is en je voegt echt iets toe aan het verwerken van het verlies van een dierbare, je maakt herinneringen”. 

Hierdoor begon Monique uitvaartbegeleiding vanuit een heel ander perspectief te zien. Ze raakte meer betrokken bij Gaia en ging uitvaarten assisteren en later ook mee naar laatste verzorgingen en begeleidingen. 

Monique is volledig binnen het team opgenomen en begeleidt families met net zoveel liefde, warmte en betrokkenheid als Katia en Petra.

Als je afscheid moet nemen van iemand die je lief is moet dat beter dan best. Goed is niet goed genoeg, je kunt het nooit meer overdoen, en dat weten Katia, Petra en Monique van Gaia Uitvaartbegeleiding als geen ander.

gaia-boyhazes-20190511-1723 gaia-boyhazes-20190511-1723

Reacties
Reactie: (ruud bloem Kwadijk)
15-1-2020, 00:29
dat van mi is nu 4jaar geleden maar moet nog wel eens denken . aan de uitvaart 18 dec 2015 was helemaal top geregeld. nog steeds bedankt