Wereldlichtjesdag Purmerend 2015

Geen kind is zo aanwezig

als een kind dat wordt gemist...

 

Jaarlijks wordt op de 2e zondag van december Wereldlichtjesdag gehouden.

Op deze dag worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden en vermiste kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten.

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

 

Wij nodigen u, ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden, vriendinnen en iedereen die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist, uit om deze avond bij te wonen:

 

Zondag 13 december 2015

Stichting Wij-Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11 in Purmerend.

 

U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur.

Om 19.00 uur zullen wij samen de kaarsen aansteken en zo de kinderen in het licht zetten. Wij zullen de namen van de kinderen noemen, er zullen mooie woorden gesproken worden en de avond wordt muzikaal omlijst door Gillyan Niesen-Broers.

Na de herdenking is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje en om samen herinneringen en troost te delen.

 

Graag willen we de namen noemen van de kinderen die wij deze avond herdenken. Indien u dat wenst, kunt de naam doorgeven per mail info@gaia-uitvaart.nl of telefoon 06-83986565 aan Katia Mulder van Gaia Uitvaartbegeleiding.

Logo wereldlichtjesdag Logo wereldlichtjesdag
Wereldlichtjesdag Poster Wereldlichtjesdag Poster