3 jaar Uitvaartbegeleiding

ingevoerd op 02-02-2015

Op 21 maart 2012 begon Katia Mulder met een grootse opening haar eigen uitvaartonderneming in Purmerend .

Met veel liefde, energie en aandacht voor alle details werd een spannende en grote stap genomen, voor Katia een droom die werkelijkheid werd.

Dat er in 3 jaar zoveel kon gebeuren en zoveel mooie herinneringen en begeleidingen zouden volgen had niemand kunnen bedenken.

Er werden vele deuren, harten en ogen geopend, en ook werden er veel nieuwe contacten gemaakt en ontstonden waardevolle vriendschappen.

Katia werd niet alleen in Purmerend gevonden, maar o.a. ook in Ilpendam, Volendam, Monnickendam, Zaandam, Uitdam, Oosthuizen, Hobrede en Middelie.

Er werden bijzondere afscheidsvieringen gehouden, een thuisopbaring volledig in het roze, toegedekt onder de deken van de naaiclub, de witte duiven vlogen vrij, honderd witte stenen, de uitvaartbus met ingezamelde knuffels voor de voedselbank, geboren op een bananenplantage en weggebracht in een prachtige mand van bananenblad, livemuzikanten,  kaarsenritueel met honderden lichtjes, gedragen door vele mooie woorden, op valentijnsdag omringt door liefde en rode rozen, nog een laatste keer op het strand, lintenrituelen met kilometers lint, gele ballonnen zoeken hun weg, een intiem huiskamer afscheid, een overdonderend applaus klonk…

Wat een verhalen, wat een ervaringen en wat een enorme uitdagingen. Dankbaar is Katia Mulder voor al deze indrukwekkende, mooie en bijzondere mensen, met ieder zijn eigen wensen en keuzes, want daar gaat het om… het moet passen en alles moet kloppen. Tenslotte kun je het afscheid maar één keer doen, er is geen herkansing.

Vol energie, kracht, liefde, warmte en betrokkenheid begeleidt Katia uw afscheid in de hele regio Zaanstreek – Waterland en daarbuiten, ongeacht cultuur, geloof, budget of verzekering…


Reacties
Reactie: (Elly Bulleri)
20-2-2015, 15:03
Lieve Katia, we kunnen terug kijken op een fijn afscheid, waarbij ieder een warm en een goed gevoel bij hebben. Het was perfect. Dank je wel en veel liefs en warmte van ons.

Reactie: (Trudie Meijer van Dalen )
2-2-2015, 22:01
Lieve Katia,Gefeliciteerd met dit succes. Trudie uit Haarlem